Velkommen til Tysse Landhandleri

Landhandleriet på kaien

Velkommen til Tysse Landhandleri, mellom små trehusbebyggelse og smale gater ligger butikken som en perle innerst i Samnangerfjorden. Det første som møter deg i det du kommer ned på kaien er en nydelig utsikt utover fjorden, der hver av årstidene tryller fram de flotteste motivene en kan tenke seg.

"Vi vil skape et levende bygdesamfunn"

Skodden ligger som et slør over fjorden og små dråper treffer ruten i det vi kjører gjennom de smale gatene med de gamle trehusene som strekker seg nesten ut i veien, før de ombestemmer seg og fortsetter oppover. Vi stopper på kaien og en lattermild stemning finner veien helt ut på parkeringsplassen. I det døren går opp kjennes en himmelsk duft av nytrukket kaffe og hjemmelaget bakst. Førsteinntrykket får sansene til å hoppe! Her er det noke i alle kroker, høyt og lavt. Interiør på den ene og de lekreste flasker med velsmakande eplemos fra lokale leverandører på den andre siden av butikken.

Karina Fure Nytveit

"Hyggelige ansatte som alltid møter deg med eit smil og eit Hei, mange interessane interiør varer og andre spennande varer som ein ikkje får i andre butikkar. Pluss det ein treng elles."

Hilde Therese Knudsen Fure

"Tysse landhandleri er en helt unik liten butikk med så mange juveler og fantastiske matprodukter og et unikt utvalg av god øl ❤️ Her finner du noe til alle og en hver ❤️ Ikke minst er kvinnene som jobber der tre herlige solstråler som hjelper deg og finne akkurat det du trenger til deg selv eller en gave❤️ Anbefaler på det sterkeste å ta turen innom ❤️"

Kjersti Nysæter Skjoldal

"Super hyggelige ansatte. Koselig butikk. Alltid lika kjekt og komme innom"

Her finner du oss

Åpningstider

Mandag: 10:00 til 18:00

Tirsdag: 10:00 til 18:00

Onsdag: 10:00 til 18:00

Torsdag: 10:00 til 18:00

Fredag: 10:00 til 18:00

Lørdag: 10:00 til 18:00

Søndag: Stengt


Begrensede åpningsider i helligdager

Sjekk facebook for oppdatering